Prostreno.cz

Vepřové maso ve smetanové omáčce

Vepřové maso ve smetanové omáčce s koprem.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 886 kJ / 211 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy5g
tuky20g

Ingredience na

  • 800 g vepřového masa - kýta, kotleta
  • 0.5 svazku kopru
  • 300 ml zeleninového vývaru
  • 2 špetky soli
  • 1 ks nastrouhané mrkve
  • 0.5 ks pórku pouze bílá část
  • 250 ml 33% smetany
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 3 lžíce světlé instantní jíšky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silnější proužky.
  2. Na másle s olejem nechte zesklovatět nakrájený pórek, přisypte mrkev, přidejte maso a orestujte ho.
  3. Maso zalijte vývarem a duste doměkka.
  4. K měkkému masu přidejte nakrájený kopr, smetanu, instantní jíšku a duste na mírném ohni ještě 10 minut.
  5. Podle chuti osolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,46g
  • Sacharidy:

    84,10g
    • Cukry:

      7,80g
  • Tuky:

    279,25g
  • Vláknina:

    4,10g

Aktivita pro spálení: 211 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Dušené vepřové plátky se zeleninou

(3 hlasů)
1h a 20min
684 kJ

Grilovaná vepřová panenka

(3 hlasů)
40min
736 kJ

Vepřové plátky s dušeným ananasem

(1 hlasů)
1h a 45min
757 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso ve smetanové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat