Prostreno.cz

Rybí filety s pikantní omáčkou

Recept je vhodný k přípravě jakékoli ryby, kterou by jste si rádi připravili. Omáčka z hořčice a marakuji dodá rybě lehce pikantní chuť.

  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 968 kJ / 231 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky19g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V rendlíku smíchejte hořčici s medem a dužinou marakuji.
  2. Přilijte víno ve kterém rozmíchejte kukuřičný škrob a vše vařte 5 minut. Podle chuti osolte.
  3. Rybí filety uložte do zapékací misky osolte je, opepřete a posypte je lístečky tymiánu.
  4. Na ryby položte plátky másla.
  5. Pečte 25 až 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
  6. Rybu podávejte s připravenou omáčkou.

TIP:

Dužnina marakuji s mnoha semeny má rosolovitou konzistenci, je šťavnatá, osvěžující, nakyslé chuti s typickým aroma.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,60g
  • Sacharidy:

    274,30g
    • Cukry:

      93,00g
  • Tuky:

    93,00g
  • Vláknina:

    42,00g

Aktivita pro spálení: 231 kcal

28

minut jízdy na kole

22

minut běhu

68

minut uklízení



Podobné recepty

Ryby s dušenými houbami

(7 hlasů)
1h a 15min
507 kJ

Ryba na másle s pórkem

(2 hlasů)
1h a 10min
483 kJ

Rybí podkovy s mandlemi

(1 hlasů)
1h a 5min
835 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filety s pikantní omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat