Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pikantní hovězí maso s hnědými žampiony

lanvin
1hlas
Hodnotit

2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

514 kJ

energetická hodnota na 100g

250 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky4g sacharidy5g bílkoviny

Pikantní kostky hovězího masa dušené s hnědými žampiony zasytí i ty největší jedlíky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g hovězího masa - zadní, loupaná plec, nebo kližka
  • 5 lžic rostlinného oleje
  • 1 ks červené chilli papričky
  • 2 stroužky česneku
  • 6 ks malých cibulek (perlovek)
  • 1 ks velké mrkve
  • 250 g malých, hnědých žampionů
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 2 lžičky mleté uzené papriky
  • 0.5 lžíce bílého vinného octa
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 0.5 svazku petrželky - nakrájené

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na kostky.
  • V hrnci rozehřejte rostlinný olej, přisypte maso, nakrájenou chilli papričku bez semínek a maso orestujte.
  • Maso posypte mletou paprikou, přidejte nakrájený česnek, promíchejte, zalijte vývarem a maso duste doměkka.
  • Když je maso skoro měkké přidejte k masu nakrájenou mrkev, cibulky, překrojené žampiony a duste doměkka.
  • Nakonec vše dochuťte solí, mletým pepřem a vinným octem.
  • Maso podávejte posypané petrželkou.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Vařené hovězí maso se zeleninou

Vařené hovězí maso se zeleninou

0 hlasů
3h a 15min 186 kJ 280 Kč
Kuličky z mletého masa plněné sýrem

Kuličky z mletého masa plněné sýrem

2 hlasy
1h a 35min 989 kJ 190 Kč
Sekaná plněná cuketou

Sekaná plněná cuketou

6 hlasů
2h a 5min 742 kJ 240 Kč
Hovězí kostky s cuketou

Hovězí kostky s cuketou

1 hlas
2h a 25min 464 kJ 200 Kč
Hovězí rendlík s hruškami

Hovězí rendlík s hruškami

3 hlasy
2h a 25min 623 kJ 220 Kč
Hovězí maso s hnědými žampiony

Hovězí maso s hnědými žampiony

1 hlas
2h a 20min 413 kJ 260 Kč

Články nejen o vaření