Prostreno.cz

Hovězí maso s hnědými žampiony

Jen několik ingrediencí stačí k vytvoření chutného pokrmu.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 646 kJ / 154 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy6g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g hovězího masa - zadní,krk, loupaná plec
  • 1 ks menší petržele - drobně nakrájená
  • 400 ml hovězího vývaru
  • 250 g malých hnědých žampionů
  • 2 ks malé šalotky
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky mletého pepře
  • 1 lžíce másla
  • 3 lžíce oleje
  • 1.5 lžíce tmavé instantní jíšky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. V pekáčku rozehřejte olej a máslo, přisypte kostky masa a maso opečte ze všech stran. Maso podle chuti osolte a opepřete.
  3. Přidejte nadrobno nakrájenou petržel, oloupanou, nakrájenou šalotku, zalijte vývarem a duste doměkka.
  4. Ke konci dušení přidejte k masu žampiony a instantní jíšku.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,69g
  • Sacharidy:

    144,18g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    242,87g
  • Vláknina:

    29,72g

Aktivita pro spálení: 154 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí dušené se zelím

(2 hlasů)
2h a 25min
598 kJ

Hovězí svíčková s chřestem

(6 hlasů)
55min
690 kJ

Hovězí maso s hlívou

(1 hlasů)
0min
659 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s hnědými žampiony

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat