Prostreno.cz

Hovězí maso s hnědými žampiony

Jen několik ingrediencí stačí k vytvoření chutného pokrmu.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 412 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na

  • 800 g hovězího masa - zadní,krk, loupaná plec
  • 1 ks menší petržele - drobně nakrájená
  • 400 ml hovězího vývaru
  • 250 g malých hnědých žampionů
  • 2 ks malé šalotky
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky mletého pepře
  • 1 lžíce másla
  • 3 lžíce oleje
  • 1.5 lžíce tmavé instantní jíšky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. V pekáčku rozehřejte olej a máslo, přisypte kostky masa a maso opečte ze všech stran. Maso podle chuti osolte a opepřete.
  3. Přidejte nadrobno nakrájenou petržel, oloupanou, nakrájenou šalotku, zalijte vývarem a duste doměkka.
  4. Ke konci dušení přidejte k masu žampiony a instantní jíšku.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s hnědými žampiony

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat