Prostreno.cz

Chřest v parmské šunce

Příprava chřestu je jednoduchá a možná vás příjemně překvapí i jeho chuť. Podávejte ho třeba jako předkrm, zabalený v kabátku z parmské šunky.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 226 kJ / 54 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy2g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný chřest vložte do osolené vařící vody a vařte přibližně 4 minuty. Hlídejte, aby nebyl chřest rozvařený, ale zůstal křupavý.
  2. Uvařený chřest sceďte, přelijte studenou vodou a nechte dobře okapat.
  3. Pak každý kousek chřestu zabalte do plátku šunky.
  4. Chřest uložte do zapékací misky, podlijte ho smetanou a dejte na 10 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  5. Před podáváním posypte chřest hoblinkami parmezánu a ozdobte řeřichou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,62g
  • Sacharidy:

    11,20g
    • Cukry:

      1,64g
  • Tuky:

    67,40g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 54 kcal

6

minut jízdy na kole

5

minut běhu

16

minut uklízení



Podobné recepty

Cuketové carpaccio

45min
956 kJ

Mini masové kuličky

(1 hlasů)
1h a 15min
1156 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest v parmské šunce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat