Prostreno.cz

Chřest v parmské šunce

Příprava chřestu je jednoduchá a možná vás příjemně překvapí i jeho chuť. Podávejte ho třeba jako předkrm, zabalený v kabátku z parmské šunky.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 213 kJ / 50 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy2g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný chřest vložte do osolené vařící vody a vařte přibližně 4 minuty. Hlídejte, aby nebyl chřest rozvařený, ale zůstal křupavý.
  2. Uvařený chřest sceďte, přelijte studenou vodou a nechte dobře okapat.
  3. Pak každý kousek chřestu zabalte do plátku šunky.
  4. Chřest uložte do zapékací misky, podlijte ho smetanou a dejte na 10 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  5. Před podáváním posypte chřest hoblinkami parmezánu a ozdobte řeřichou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,62g
  • Sacharidy:

    13,13g
    • Cukry:

      0,64g
  • Tuky:

    67,40g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 50 kcal

6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(28 hlasů)

Omeleta s banánem

(10 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Chřest v parmské šunce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat