Prostreno.cz

Polévka s vařeným hovězím masem

Krémová polévka s vařeným hovězím masem. K přípravě můžete využít vařené hovězí maso, které vám zůstalo a nevíte co s ním.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 1092 kJ / 261 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny26g
sacharidy1g
tuky15g

Ingredience na

  • 2 lžíce másla
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 0.5 lžičky mleté červené papriky
  • 1.5 l zeleninového vývaru
  • 300 g vařeného hovězího masa
  • 2 špetky drceného kmínu
  • 2 špetky soli
  • 200 ml 33% smetany
  • 150 dkg kvalitního tvrdého sýra

Postup přípravy

  1. V hrnci nechte rozehřát máslo, přidejte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  2. Přisypte mletou papriku, nakrájený česnek a promíchejte.
  3. Zalijte vývarem, přidejte nakrájené maso, kmín a vařte 5 minut.
  4. Vmíchejte smetanu, sýr a podle chuti polévku osolte.
  5. Zahřívejte a míchejte dokud se sýr neroztaví.
  6. Polévku můžete ozdobit snítkami tymiánu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka s vařeným hovězím masem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat