Prostreno.cz

Jogurtová omáčka k rybám

Jogurtová omáčka je univerzální základní omáčka, která se hodí s malou úpravou k mnoha potravinám. Tato omáčka je vhodná zejména pro ryby a je ochucená hořčicí, citronovou šťávou a čerstvým koprem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 45min

    45min příprava

  • 267 kJ / 63 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy5g
tuky3g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 400 ml hustého, bílého jogurtu
  • 0.5 lžičky soli
  • 1.5 lžičky dijonské, celozrnné hořčice
  • 1.5 lžičky drceného pepře
  • 0.5 lžíce citronové šťávy
  • 0.5 svazku čerstvého kopru

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience kromě kopru dejte do misky a dobře promíchejte. Nechte 30 minut v chladu.
  2. Před podáváním přidejte kopr.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,00g
  • Sacharidy:

    84,00g
    • Cukry:

      15,20g
  • Tuky:

    12,80g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 63 kcal

7

minut jízdy na kole

6

minut běhu

18

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jogurtová omáčka k rybám

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat