Prostreno.cz

Jogurtová omáčka k rybám

Jogurtová omáčka je univerzální základní omáčka, která se hodí s malou úpravou k mnoha potravinám. Tato omáčka je vhodná zejména pro ryby a je ochucená hořčicí, citronovou šťávou a čerstvým koprem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 45min

    45min příprava

  • 404 kJ / 96 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy14g
tuky3g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 400 ml hustého, bílého jogurtu
  • 0.5 lžičky soli
  • 1.5 lžičky dijonské, celozrnné hořčice
  • 1.5 lžičky drceného pepře
  • 0.5 lžíce citronové šťávy
  • 0.5 svazku čerstvého kopru

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience kromě kopru dejte do misky a dobře promíchejte. Nechte 30 minut v chladu.
  2. Před podáváním přidejte kopr.




Vložit můj recept

Reklama

Zdravě se Sabčou

Všechna videa
15:24

Full body trénink

Full body trénink
14:33

HIIT training

HIIT training
18:33

Intenzivní trénink na nohy

Intenzivní trénink na nohy

Ohodnoťte recept:
Jogurtová omáčka k rybám

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat