Prostreno.cz

Kuřecí polévka s řapíkatým celerem a fazolemi

Snadná, sytá, chutná a jemně pikantní. Polévka s kuřecím masem a fazolemi.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 228 kJ / 54 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky1g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 ks malé cibule
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 300 g kuřecího masa - vykostěná stehna ,prsa
  • 2 l vody
  • 250 g velkých, červených, konzervovaných fazolí
  • 2 špetky chilli vloček
  • 2 špetky sušeného libečku
  • 0.45 hrnku polévkových nudlí
  • 1 lžíce bio sypkého zeleninového vývaru
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji s máslem orestujte oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájené kuřecí maso, na plátky nakrájený celer, zalijte vodou, přisypte sypký vývar, libeček a vařte 30 minut, nebo až je maso měkké.
  3. Do polévky přidejte propláchnuté fazole a nudle. Polévku dochuťte solí, chilli vločkami a vařte, až jsou nudle měkké.
  4. Před podáváním posypte nakrájenou petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí polévka s řapíkatým celerem a fazolemi

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat