Prostreno.cz

Rybí filé dušené s čerstvým fenyklem

Rybí filety dušené na čerstvém fenyklu. Tento rybí pokrm je obohacený šafránem a bílým vínem.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 428 kJ / 102 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte podélně na plátky. Kousek natě si odložte na zdobení.
  2. Oloupanou šalotku a česnek nakrájejte na plátky.
  3. Na oleji krátce orestujte šalotku, česnek a fenykl.
  4. Přidejte víno a duste, až se víno zčásti zredukuje.
  5. Přidejte vývar, šafrán a duste 5 minut.
  6. Osolené, opepřené rybí filé položte na zeleninu a duste 10-15 minut – podle velikosti filé.
  7. Nakonec filé přelijte smetanou.
  8. Podávejte ozdobené natí fenyklu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,60g
  • Sacharidy:

    196,60g
    • Cukry:

      20,20g
  • Tuky:

    121,98g
  • Vláknina:

    36,00g

Aktivita pro spálení: 102 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé dušené s čerstvým fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat