Prostreno.cz

Rybí filé dušené s čerstvým fenyklem

Rybí filety dušené na čerstvém fenyklu. Tento rybí pokrm je obohacený šafránem a bílým vínem.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 369 kJ / 88 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy3g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte podélně na plátky. Kousek natě si odložte na zdobení.
  2. Oloupanou šalotku a česnek nakrájejte na plátky.
  3. Na oleji krátce orestujte šalotku, česnek a fenykl.
  4. Přidejte víno a duste, až se víno zčásti zredukuje.
  5. Přidejte vývar, šafrán a duste 5 minut.
  6. Osolené, opepřené rybí filé položte na zeleninu a duste 10-15 minut – podle velikosti filé.
  7. Nakonec filé přelijte smetanou.
  8. Podávejte ozdobené natí fenyklu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé dušené s čerstvým fenyklem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat