Prostreno.cz

Jemná játrová paštika

Výhoda domácí paštiky spočívá hlavně v tom, že přesně víte, co obsahuje . A nesporným kladem je i to, že si ji můžete připravit přesně podle své chuti.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 1410 kJ / 337 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy12g
tuky28g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěná játra nakrájejte .
  2. V pánvi nechte rozpustit 2 lžíce másla, přidejte játra a oloupanou,drobně nakrájenou cibuli. Duste na středním plameni, až budou játra hotová .
  3. K játrům přidejte prolisovaný česnek .
  4. Sundejte z ohně a k játrům vmíchejte zbytek másla . Nechte vychladnout.
  5. Játra dejte do kuchyňského robotu , přidejte smetanu, víno , worcestrovou omáčku , lístky tymiánu , mandle , sůl a pepř.
  6. Směs rozmixujte do hladka, zkontrolujte chuť a podle potřeby přidejte koření.
  7. Hmotu nalijte do vhodné misky a nechte přes noc ztuhnout v chladu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,40g
  • Sacharidy:

    108,20g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    73,92g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 337 kcal

42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

100

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Jemná játrová paštika

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat