Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Salát ze zelí a jablek

lanvin
14hlasů
Hodnotit

35min

35min příprava

0min vaření

593 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky9g sacharidy2g bílkoviny

Recept na zelný salát jako součást oblohy nebo jako lehká večeře.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g čerstvého bílého zelí
  • 2 ks červených jablek
  • 3 lžíce citrónové šťávy
  • 4 lžíce oleje - dýňového nebo řepkového
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 4 lžíce dýňových semínek
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka bílého pepře

Postup přípravy

  • Zelí nakrájejte na slabé nudličky, dejte do mísy, přidejte sůl, kmín a zelí důkladně promačkejte. Nechte stát 15 minut.
  • Jablka nakrájejte na slabší plátky a přidejte k zelí. Zakápněte olejem, citrónovou šťávou, osolte, opepřete a promíchejte. Před podáváním posypte nasucho opraženými dýňovými semínky. Podávejte s čerstvým pečivem.
Čokoládový koláč sypaný ořechy

Čokoládový koláč sypaný ořechy

1h a 45min 1390kJ 220 Kč

Podobné recepty

Salát zelí-karotka

Salát zelí-karotka

26 hlasů
30min 375 kJ 58 Kč
Salát z červeného zelí s rozinkami

Salát z červeného zelí s rozinkami

16 hlasů
25min 352 kJ 51 Kč
Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

11 hlasů
20min 324 kJ 35 Kč
Salát z bílého a modrého zelí

Salát z bílého a modrého zelí

17 hlasů
20min 519 kJ 70 Kč
Zelný salát s grepem

Zelný salát s grepem

12 hlasů
20min 808 kJ 50 Kč

Články nejen o vaření