Prostreno.cz

Klementinky s vanilkou

Čerstvý a lahodný dezert, který můžete podávat například na velikonoce , třeba se šlehačkou.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 35min

    25min příprava

    10min vaření

  • 1153 kJ / 275 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy52g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Klementinky oloupejte.
  2. V rendlíku přiveďte vodu k varu , přidejte cukr , skořici , badyán ,vanilkový lusk a vařte , až se rozpustí cukr.
  3. Vodu odstavte z ohně , do vody položte klementinky , rendlík přikryjte a nechte stát do vychladnutí . Klementinky podávejte se šlehačkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,00g
  • Sacharidy:

    282,60g
    • Cukry:

      101,80g
  • Tuky:

    22,32g
  • Vláknina:

    53,00g

Aktivita pro spálení: 275 kcal

34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Klementinky s vanilkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat