Prostreno.cz

Tradiční cibulačka

Tradiční česká polévka, která je výborná nejen v zimě. Cibulačka je výživná, chutná a velmi zdravá.

22.04.2024 lanvin
30min

10min příprava

20min vaření

223 kJ / 53 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na tenké plátky a osmahneme na sádle dozlatova
  2. Přidáme mouku, papriku a kmín a směs zahustíme
  3. Zalijeme vodou a přidáme stroužky česneku, sůl a pepř
  4. Vaříme 20 minut
  5. Před podáváním přidáme vajíčko a ocet

TIP:

Cibulačku podávejte s čerstvým chlebem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,97 g
  • Sacharidy:

    102,46 g
    • Cukry:

      31,11 g
  • Tuky:

    60,21 g
  • Vláknina:

    12,38 g

Aktivita pro spálení:

272 kcal
34

minut jízdy na kole

25

minut běhu

81

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z červené řepy

(2 hlasů)
1h a 5min
242 kJ

Italská čočková polévka

(3 hlasů)
1h a 5min
153 kJ

Kuřecí polévka s kukuřicí

(3 hlasů)
1h a 15min
95 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tradiční cibulačka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba