Prostreno.cz

Treska na hrášku

Dietní recept na přípravu tresky s hráškem na chřestu.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    10min příprava

    30min vaření

  • 364 kJ / 87 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky4g

Ingredience na

  • 0,5 kg tresky - čerstvé nebo chlazené - á 250g
  • 300 g hrášku - může být i mražený
  • 1 ks velké cibule
  • 1 plechovka sterilovaného bílého chřestu - ve sklenici á 580ml
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 4 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  1. Na hluboké pánvi s rozehřátým olejem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidejte osolené a opepřené porce tresky a rybu z obou stran opečte. Opečenou rybu vyndejte.
  2. Na stejnou pánev dejte hrášek a scezený chřest. Podlijte 4 lžícemi nálevu z chřestu, osolte, opepřete a poduste vše 10 minut.
  3. Po 10 minutách vložte k hrášku opečenou rybu, prohřejte ji a hned podávejte.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Treska na hrášku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat