Prostreno.cz

Treska na hrášku

Dietní recept na přípravu tresky s hráškem na chřestu.

31.01.2012 lanvin
40min

10min příprava

30min vaření

394 kJ / 94 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na hluboké pánvi s rozehřátým olejem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidejte osolené a opepřené porce tresky a rybu z obou stran opečte. Opečenou rybu vyndejte.
  2. Na stejnou pánev dejte hrášek a scezený chřest. Podlijte 4 lžícemi nálevu z chřestu, osolte, opepřete a poduste vše 10 minut.
  3. Po 10 minutách vložte k hrášku opečenou rybu, prohřejte ji a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    115,30 g
  • Sacharidy:

    73,12 g
    • Cukry:

      25,50 g
  • Tuky:

    63,62 g
  • Vláknina:

    22,50 g

Aktivita pro spálení:

671 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

200

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na gril

(14 hlasů)
1h a 45min
1375 kJ

Velmi dietní treska

(16 hlasů)
40min
292 kJ

Treska s estragonem

(12 hlasů)
35min
928 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sterilovaný chřest

20 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,1 g

Treska

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T0,41 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na hrášku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba