Prostreno.cz

Maso s fazolemi

Mexické vepřové maso s fazolemi.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 15min

    20min příprava

    55min vaření

  • 487 kJ / 116 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy10g
tuky5g

Ingredience na

  • 600 g vepřových kotlet
  • 2 ks paprik
  • 2 ks rajčat
  • 1 ks pálivé papriky
  • 1 ks velké cibule
  • 400 g bílých fazolí
  • 200 ml bílého vína
  • 3 lžíce sádla
  • 1 miska hladké mouky

Postup přípravy

  1. Kotlety překrojte osolte, obalte v mouce a orestujte na sádle. Opečené kotlety vyndejte na talíř.
  2. Cibuli nakrájejte na kolečka a nechte zesklovatět na omastku, který vám zbyl po upečeném mase. Papriky a rajčata nakrájejte na kostičky a přidejte je k cibuli. Všechnu zeleninu společně dobře poduste a potom k ní přidejte i fazole, které jste předem do měkka uvařili, ale můžete případně použít i fazole z konzervy.
  3. Osolte, okořeňte, přilijte bílé víno, vložte opečené maso a prohřejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Maso s fazolemi

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat