Prostreno.cz

Karbanátky z mraženého lososa

Lahodné karbanátky z rybího masa.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 634 kJ / 151 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy8g
tuky7g

Ingredience na

  • 400 g mraženého filé z lososa
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 2 plátky toastového chleba
  • 1 ks vejce
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě namletého pepře
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce citronové kůry
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 hrst řeřichy
  • Na ozdobu
  • 1 ks limetky

Postup přípravy

  1. Vývar přiveďte k varu, vložte lososa a přikryté vařte 5-6 minut. Lososa vyndejte a nechte vychladnout.
  2. Chleba nakrájejte na kostičky, dejte do mísy. Přidejte lososa, citrónovou kůru i šťávu, vejce, sůl, pepř, polovinu nasekané řeřichy a promíchejte.
  3. Z těsta tvořte karbanátky a zvolna je opečte na másle.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z mraženého lososa

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat