Prostreno.cz

Zelené fazolky s česnekem

Jednoduchá příloha z fazolek.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 40min

    10min příprava

    30min vaření

  • 928 kJ / 221 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy4g
tuky16g

Ingredience na

  • 200 g zelených fazolových lusků
  • 100 g anglické slaniny
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžička saturejky
  • 1 kostka Maggi: Bylinky česnek a petržel
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  1. Fazolové lusky omyjte a povařte ve vařící vodě přibližně 10 minut, pak fazolky prudce ochlaďte v ledové vodě.
  2. Fazolky osolte a nechte pod poklicí dusit cca 10 minut, přidejte nasekaný česnek, kostku Maggi: Bylinky česnek a petržel, promíchejte a restujte bez pokličky.
  3. Pak přidejte nasekanou čerstvou saturejku (může být i sušená), promíchejte a nechte ještě chvíli restovat, dokud fazolky nejsou pěkně opečené.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zelené fazolky s česnekem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat