Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Salát z cizrny

lanvin
8hlasů
Hodnotit

1h a 20min

1h a 20min příprava

0min vaření

405 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky13g sacharidy6g bílkoviny

Cizrnový salát s ředkvičkami a sýrem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g cizrny - á 400 g v plechovce
  • 20 ks ředkviček
  • 150 g sýra feta
  • 1 hrst rukoly
  • Na marinádu
  • 1 lžíce medu
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce citronové kůry
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 3 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  • Prošlehejte olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, kůru a med.
  • Cizrnu důkladně sceďte a promíchejte s marinádou. Marinujte minimálně 1 hodinu.
  • Pak přidejte omyté, na plátky nakrájené ředkvičky, rozdrobený sýr a rukolu.
  • Salát rozdělte do 6 pohárků a podávejte.
TIP:

Místo sýra feta můžete použít jakýkoli jiný sýr.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

11 hlasů
35min 1083 kJ 99 Kč
Salát z cizrny

Salát z cizrny

13 hlasů
15min 1421 kJ 60 Kč
Bezlepkový salát z cizrny

Bezlepkový salát z cizrny

13 hlasů
20min 805 kJ 55 Kč
Cizrna na paprice

Cizrna na paprice

11 hlasů
1h a 20min 515 kJ 70 Kč

Články nejen o vaření