Prostreno.cz

Kachní prsa s hruškami

Lahůdka pro milovníky kachního masa.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 452 kJ / 108 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy10g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kachní prsa na kůži příčně nařízněte, osolte, opepřete a na suché pánvi kůži dospod opečte maso dokřupava. Maso otočte a pečte ještě 4 minuty. Pak maso zabalte do alobalu a udržujte v teple. Tuk z pánve slijte.
  2. Na pánev dejte med, zalijte vínem, přidejte oloupané, nakrájené hrušky, jemně osolte, opepřete a duste až se víno zredukuje.
  3. Prsa nakrájejte na tenké plátky a podávejte s hruškami.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kachní prsa s hruškami

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat