Prostreno.cz

Svíčková na tokajském víně

Jemné maso ze svíčkové marinované v tokajském víně.

20.07.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

1025 kJ / 244 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, osolte je, posypte mletým zázvorem, pokapejte sójovou omáčkou, zalijte vínem a nechte v chladnici hodinu odležet.
  2. Po hodině maso opečte na oleji doměkka.
  3. Maso vyndejte a do pánve s olejem nalijte šťávu, ve které se maso marinovalo, chvíli povařte, aby omáčka zhoustla. Podávejte s plátky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    160,12 g
  • Sacharidy:

    36,42 g
    • Cukry:

      6,41 g
  • Tuky:

    98,07 g
  • Vláknina:

    0,54 g

Aktivita pro spálení:

699 kcal
87

minut jízdy na kole

66

minut běhu

208

minut uklízení





Podobné recepty

Svíčkové medailonky s jahodami

(17 hlasů)
35min
505 kJ

Hamburgery z hovězí svíčkové

(15 hlasů)
50min
952 kJ

Nudličky ze svíčkové s houbami

(12 hlasů)
45min
401 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

hovězí svíčková

250 kcal / 100g
B26 g
S5 g
T8 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Svíčková na tokajském víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba