Prostreno.cz

Svíčková na tokajském víně

Jemné maso ze svíčkové marinované v tokajském víně.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1026 kJ / 245 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy4g
tuky16g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, osolte je, posypte mletým zázvorem, pokapejte sójovou omáčkou, zalijte vínem a nechte v chladnici hodinu odležet.
  2. Po hodině maso opečte na oleji doměkka.
  3. Maso vyndejte a do pánve s olejem nalijte šťávu, ve které se maso marinovalo, chvíli povařte, aby omáčka zhoustla. Podávejte s plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,20g
  • Sacharidy:

    95,00g
    • Cukry:

      8,80g
  • Tuky:

    117,70g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 245 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení



Podobné recepty

Svíčkové medailonky s jahodami

(17 hlasů)
35min
465 kJ

Hamburgery z hovězí svíčkové

(15 hlasů)
50min
968 kJ

Nudličky ze svíčkové s houbami

(12 hlasů)
45min
376 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Svíčková na tokajském víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat