Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Svíčková na tokajském víně

lanvin
15hlasů
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

719 kJ

energetická hodnota na 100g

250 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky1g sacharidy15g bílkoviny

Jemné maso ze svíčkové marinované v tokajském víně.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g hovězí svíčkové
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 150 ml tokajského vína
  • 1 špetka mletého zázvoru
  • 50 ml oleje
  • 4 špetky soli
  • 1 špetka čerstvě namletého pepře

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na plátky, osolte je, posypte mletým zázvorem, pokapejte sójovou omáčkou, zalijte vínem a nechte v chladnici hodinu odležet.
  • Po hodině maso opečte na oleji doměkka.
  • Maso vyndejte a do pánve s olejem nalijte šťávu, ve které se maso marinovalo, chvíli povařte, aby omáčka zhoustla. Podávejte s plátky citrónu.
Čokoládový koláč sypaný ořechy

Čokoládový koláč sypaný ořechy

1h a 45min 1390kJ 220 Kč

Podobné recepty

Svíčkové medailonky s jahodami

Svíčkové medailonky s jahodami

16 hlasů
35min 564 kJ 149 Kč
Hamburgery z hovězí svíčkové

Hamburgery z hovězí svíčkové

15 hlasů
50min 929 kJ 200 Kč
Nudličky ze svíčkové s houbami

Nudličky ze svíčkové s houbami

12 hlasů
45min 489 kJ 140 Kč
Plátky svíčkové s houbami

Plátky svíčkové s houbami

17 hlasů
50min 834 kJ 160 Kč
Svíčková na červeném víně

Svíčková na červeném víně

16 hlasů
55min 572 kJ 230 Kč
Plátky svíčkové s mangoldem

Plátky svíčkové s mangoldem

11 hlasů
60min 687 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření