Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pražma s provensálským kořením

lanvin
8hlasů
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

325 kJ

energetická hodnota na 100g

189 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky2g sacharidy5g bílkoviny

Pečené ryby se zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks pražmy
  • 200 g papriky
  • 200 g cukety
  • 200 g rajčat
  • 60 ml olivového oleje
  • 3 lžíce másla
  • 50 g oliv
  • 3 ks badyánu
  • 1 ks citrónu
  • 3 stroužky česneku
  • 4 špetky mořské soli
  • 4 lžičky provensálského koření

Postup přípravy

  • Očištěnou papriku, cuketu, rajčata a česnek nakrájejte.
  • Papriku orestujte na 5 lžících oleje, přidejte česnek, cuketu, badyán, šťávu z půlky citronu, trochou soli a pepře. Zeleninu poduste.
  • Po 5 minutách přidejte nakrájená rajčata a olivy a vše poduste ještě 10 minut.
  • Ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete, koření vetřete do ryb.
  • Na oleji s máslem zvolna ryby opečte.
  • Ryby podávejte s dušenou zeleninou.
Švestkový koláč s mandlemi

Švestkový koláč s mandlemi

55min 801kJ 99 Kč

Podobné recepty

Pečená pražma

Pečená pražma

16 hlasů
60min 500 kJ 195 Kč
Pražma s bazalkou a olivami

Pražma s bazalkou a olivami

7 hlasů
35min 500 kJ 195 Kč
Pražmy na zelenině

Pražmy na zelenině

8 hlasů
1h a 40min 360 kJ 178 Kč
Doráda na cibuli

Doráda na cibuli

11 hlasů
1h a 5min 423 kJ 350 Kč
Pražmy pečené v troubě

Pražmy pečené v troubě

12 hlasů
60min 424 kJ 350 Kč
Pražma v bramborových plátcích

Pražma v bramborových plátcích

10 hlasů
1h a 5min 409 kJ 240 Kč

Články nejen o vaření