Prostreno.cz

Jehněčí maso se zelím

Jehněčí maso dušené v troubě se zelím.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 30min

    20min příprava

    1h a 10min vaření

  • 470 kJ / 112 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy13g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kroužky, zelí na proužky, maso na velké kostky, oloupané brambory na plátky.
  2. Maso osmažte s cibulí na oleji dozlatova, osolte a opepřete.
  3. Do zapékací misky dejte vrstvu masa s cibulí, maso posypte kmínem, brambory, které jemně osolte, pak vrstvu zelí, které osolte a posypte kmínem a přidejte bobkový list.
  4. Vše zalijte vývarem a duste v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně hodinu nebo až do změknutí masa.
  5. Hotový pokrm posypte nakrájenou petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí maso se zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat