Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Špenátový salát

lanvin
7hlasů
Hodnotit

20min

20min příprava

0min vaření

573 kJ

energetická hodnota na 100g

65 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky7g sacharidy6g bílkoviny

Salát ze špenátu a ředkviček.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 100 g baby špenátu
  • 2 svazky ředkviček
  • 100 g sýra gorgonzola
  • Na náplň
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře
  • Na přeliv
  • 8 lžic pomerančové šťávy
  • 5 lžic smetany
  • 1 lžíce octa balsamico
  • 2 špetky soli
  • 1 lžička hnědého cukru

Postup přípravy

  • Do mísy dejte opraný špenát, na plátky nakrájené ředkvičky a na kostičky nakrájený sýr.
  • Vyšlehejte cukr, smetanu, ocet balsamico, pomerančovou šťávu, sůl a pepř.
  • Špenát přelijte a podávejte.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Jarní salát z čerstvého špenátu

Jarní salát z čerstvého špenátu

16 hlasů
20min 412 kJ 78 Kč
Salát z baby špenátu

Salát z baby špenátu

21 hlasů
15min 704 kJ 55 Kč
Špenátovo jahodový salát

Špenátovo jahodový salát

15 hlasů
15min 212 kJ 55 Kč
Špenátový salát s rukolou

Špenátový salát s rukolou

13 hlasů
20min 343 kJ 75 Kč
Salát z fíků a baby špenátu

Salát z fíků a baby špenátu

8 hlasů
25min 705 kJ 99 Kč
Jednoduchý salát ze špenátu

Jednoduchý salát ze špenátu

9 hlasů
15min 1188 kJ 50 Kč

Články nejen o vaření