Prostreno.cz

Pečená karotka s parmezánem

Karotku s parmezánem můžete podávat jako přílohu nebo samostatně.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 410 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy8g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Mrkev oškrabejte a 3 minuty povařte ve vroucí osolené vodě.
  2. Pak ji vyjměte a zchlaďte pod tekoucí studenou vodu. Okapanou mrkev rozložte na plech.
  3. Parmezán škrabkou nastrouhejte na větší hobliny a nasypte na mrkev.
  4. Karotku zapékejte 10 minut v troubě vyhřáté na 225 °C. Koriandr nasekejte ostrým nožem nahrubo a posypte jím zapečené mrkvičky. Podávejte jako přílohu k masu nebo i samostatně.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,40g
  • Sacharidy:

    15,70g
    • Cukry:

      0,64g
  • Tuky:

    46,30g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 98 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená dýně s mátou

(10 hlasů)
50min
641 kJ

Zapečená paprika

(10 hlasů)
55min
390 kJ

Brambory pečené s petrželkou

(8 hlasů)
1h a 20min
605 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

heenna
10.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečená karotka s parmezánem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat