Prostreno.cz

Rýžová polévka s koprem

Jednoduchá a sytá polévka ze zeleniny a rýže.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 428 kJ / 102 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy19g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou mrkev, celer a petržel nastrouhejte na hrubém struhadle. Oloupané brambory a pórek nakrájejte na plátky.
  2. V hrnci na másle zeleninu orestujte, zalijte 1,5 l vody, přidejte propláchnutou rýži, libeček a vařte až je zelenina měkká.
  3. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  4. Před podáváním posypte koprem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,93g
  • Sacharidy:

    237,82g
    • Cukry:

      19,53g
  • Tuky:

    92,97g
  • Vláknina:

    36,10g

Aktivita pro spálení: 102 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka ze sladkých brambor

(9 hlasů)
45min
299 kJ

Řeřichová polévka

(10 hlasů)
30min
540 kJ

Hrachová polévka

(8 hlasů)
55min
695 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rýžová polévka s koprem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat