Prostreno.cz

Rýžová polévka s koprem

Jednoduchá a sytá polévka ze zeleniny a rýže.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 429 kJ / 102 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy19g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou mrkev, celer a petržel nastrouhejte na hrubém struhadle. Oloupané brambory a pórek nakrájejte na plátky.
  2. V hrnci na másle zeleninu orestujte, zalijte 1,5 l vody, přidejte propláchnutou rýži, libeček a vařte až je zelenina měkká.
  3. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  4. Před podáváním posypte koprem.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rýžová polévka s koprem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat