Prostreno.cz

Pečené hovězí maso

Maso pečené na černém pivu.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 610 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy14g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C.
  2. V pekáčku rozehřejte olej s máslem, přidejte cibuli a nechte zesklovatět.
  3. Přidejte maso a opečte po všech stranách, opečené vyndejte na talíř.
  4. Do výpeku přidejte nakrájený česnek, cukr a míchejte, až se cukr rozpustí, zaprašte moukou, za stálého míchání opatrně zalijte pivem a přiveďte k varu. Povařte 5 minut.
  5. Do omáčky vložte opečené maso, bobkový list, tymián, osolte, opepřete, přikryjte a pečte v troubě přibližně 2 hodiny.
  6. Podávejte s pečenými brambory.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,25g
  • Sacharidy:

    382,86g
    • Cukry:

      12,82g
  • Tuky:

    203,73g
  • Vláknina:

    24,75g

Aktivita pro spálení: 145 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečené hovězí maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat