Ingredience na
- 8 ks
žampiónů Portobello
- 100 g
lískových ořechů
- 100 g
medvědího česneku
- 80 g
parmazánu
- 100 g
olivového oleje
- 4 špetky
soli
- 4 špetky
čerstvě mletého pepře
- 1 lžíce
citrónové šťávy
- 80 g
kozího sýra
TIP:
Medvědí česnek můžete použít jako přírodní antibiotikum, močopudný prostředek i mírné projímadlo. Pomáhá při léčbě nachlazení nebo onemocnění horních cest dýchacích. Ozdravuje střevní flóru, léčí infekční průjmy, rozšiřuje cévy, snižuje krevní tlak a prohlubuje práci srdečního svalu. Čistí krev a úspěšně vylepšuje krevní obraz, působí proti plísním a mykóze, střevním bakteriím a parazitům i proti nadýmání. Česnek medvědí je považován za účinný prostředek ke zničení zlatého stafylokoka. Tonizuje oslabený nervový systém a pomáhá při revmatických bolestech.