Prostreno.cz

Studená polévka z červené řepy

Letní polévka z červené řepy.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 160 kJ / 38 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy7g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omytou červenou řepu dejte do hrnce, zalijte vodou a vařte doměkka (přibližně 1 h až 1 a 1/2 hodiny, podle velikosti řepy).
  2. Uvařenou řepu oloupejte a rozmixujte spolu s hořčicí, neperlivou vodou a octem balsamico.
  3. Podle chuti osolte a opepřete. Podávejte vychlazené s bílým jogurtem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    21,10g
  • Sacharidy:

    85,50g
    • Cukry:

      17,20g
  • Tuky:

    18,20g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 38 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

11

minut uklízení



Podobné recepty

Okurková polévka

(10 hlasů)
30min
495 kJ

Polévka z jahod

(11 hlasů)
40min
764 kJ

Studená polévka z avokáda

(10 hlasů)
25min
330 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Studená polévka z červené řepy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat