Prostreno.cz

Hrušková polévka

Studená polévka z hrušek.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 514 kJ / 122 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy19g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Víno nalijte do velkého hrnce. Přidejte cukr, citrónovou kůru a pepř, dobře promíchejte a přiveďte k varu.
  2. Mezitím oloupejte hrušky, nakrájejte je na čtvrtiny a odstraňte jádra.
  3. Do každého kousku hrušky zapíchněte několik hřebíčků, hrušky vložte do vína a na mírném ohni vařte 10-15 minut.
  4. Podávejte chlazené.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,48g
  • Sacharidy:

    259,10g
    • Cukry:

      114,89g
  • Tuky:

    20,46g
  • Vláknina:

    28,10g

Aktivita pro spálení: 122 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z jahod

(11 hlasů)
40min
764 kJ

Ovocná polévka

(11 hlasů)
40min
182 kJ

Višňová polévka

(16 hlasů)
30min
533 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hrušková polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat