Prostreno.cz

Dobrá čína z Vysočiny

Dobrá čína z Vysočiny je důkazem, že i jednoduché recepty mohou chutnat skvěle. Tahle verze je nenáročná na přípravu, takže se do ní bez obav může pustit i úplný začátečník, a výsledek rozhodně stojí za to. Rychlá, chutná a ideální večeře pro každého, kdo má rád asijskou inspiraci s českým šmrncem.

22.10.2010 Lenkas
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

530 kJ / 126 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou nakrájenou cibuli osmahněte na tuku, přidejte na kousky nakrájené maso, osmahněte a osolte. Přikryjte pokličkou a chvilku poduste
  2. Mezitím nakrájejte zeleninu - pokud máte svoji syrovou, podle svých možností (já dávám mraženou) a přidejte ji k masu
  3. Za občasného míchání dochuťte kmínem, paprikou (sladkou mletou), pepřem a vegetou
  4. Přidejte lžíci kečupu, hořčice a lžičku citronové šťávy
  5. Podle potřeby dolijte sklenici vody. Nakonec zahustěte lžicí hladké mouky. Nechte podusit a podávejte. Vhodná příloha je rýže

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    179,97 g
  • Sacharidy:

    120,59 g
    • Cukry:

      27,71 g
  • Tuky:

    34,86 g
  • Vláknina:

    19,74 g

Aktivita pro spálení:

387 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Sladkokyselé kuře s ananasem

(29 hlasů)
25min
617 kJ

Lahodné kuře Teriyaki s vůní Asie

(29 hlasů)
50min
822 kJ

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
758 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dobrá čína z Vysočiny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba