Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krémová polévka s houbami

lentilka
14hlasů
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

220 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky7g sacharidy2g bílkoviny

Tento lehký krém je vynikající jako první chod, nebo jako lehké hlavní jídlo podávané s křupavým rohlíky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 l kuřecího vývaru
  • 300 g směsi čerstvých hub
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžíce másla
  • 3 ks cibule šalotky
  • 1 lžíce čerstvého rozmarýnu - nasekaného
  • 2 lžičky hladké mouky
  • 150 ml mléka, nebo smetany

Postup přípravy

  • V hrnci na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte očištěné, nakrájené houby, rozmarýn a restujte přibližně 5 minut.
  • Zaprašte moukou a restujte ještě 3 minuty.
  • Zalijte vývarem a vařte ještě 20 minut.
  • Přidejte mléko, nebo smetanu a nechte projít varem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Bramborová polévka s divokým česnekem

Bramborová polévka s divokým česnekem

12 hlasů
40min 288 kJ 55 Kč
Bramborová polévka se sýrem

Bramborová polévka se sýrem

13 hlasů
60min 288 kJ 85 Kč
Čočková polévka s karamelizovanou cibulkou

Čočková polévka s karamelizovanou cibulkou

16 hlasů
60min 541 kJ 75 Kč
Kmínová polévka s houbami

Kmínová polévka s houbami

14 hlasů
35min 434 kJ 85 Kč
Krémová kedlubnová polévka

Krémová kedlubnová polévka

13 hlasů
45min 249 kJ 75 Kč
Bramborová polévka s čedarem

Bramborová polévka s čedarem

15 hlasů
40min 336 kJ 95 Kč

Články nejen o vaření