Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí hrudi na pivu

lanvin
10hlasů
Hodnotit

4h a 0min

15min příprava

3h a 45min vaření

365 kJ

energetická hodnota na 100g

240 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky2g sacharidy6g bílkoviny

Pomalu pečené hovězí hrudi na pivu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1,2 kg hovězí hrudi
  • 1 lžíce soli
  • 1 lžička mletého pepře
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 2 ks cibule - nakrájené
  • 1 ks středně velkého pastiňáku
  • 2 lžíce octa balsamico
  • 3 ks bobkového listu
  • 500 ml světlého piva

Postup přípravy

  • Do masa vetřete sůl a pepř.
  • V pekáčku rozehřejte olej a maso opečte ze všech stran, aby se zatáhlo. Opečené maso vyndejte.
  • Ve stejném pekáčku orestujte nakrájenou cibuli a očištěný, na kolečka nakrájený pastinák.
  • Vložte zpět maso, přidejte ocet balsamico, bobkový list, podlijte pivem a přikryté duste v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 3–3,5 hodiny. Pokud je potřeba podlévejte pivem.
  • Nakrájejte na plátky a podávejte např. s bramborovou kaší.
Salát z jablek a ořechů

Salát z jablek a ořechů

1 hlas
20min 646kJ 65 Kč
Chlebíček s hruškami

Chlebíček s hruškami

4 hlasy
1h a 30min 1027kJ 110 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Hovězí s brokolicí ve woku

Hovězí s brokolicí ve woku

8 hlasů
45min 374 kJ 155 Kč
Pečené hovězí maso

Pečené hovězí maso

15 hlasů
2h a 20min 397 kJ 220 Kč
Svíčková plněná špenátem

Svíčková plněná špenátem

12 hlasů
1h a 45min 672 kJ 430 Kč
Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

10 hlasů
1h a 20min 620 kJ 350 Kč
Hovězí plátky se žampióny

Hovězí plátky se žampióny

7 hlasů
1h a 15min 522 kJ 195 Kč
Pikantní hovězí guláš

Pikantní hovězí guláš

10 hlasů
55min 445 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření