Prostreno.cz

Cejn s rajčaty a tymiánem

Zdravá porce ryby s rajčaty a bylinkami.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 540 kJ / 129 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na pánvi se 6 lžícemi oleje opečte z obou stran porce ryby.
  2. Porce dejte na talíř, osolte, opepřete a nechte na teplém místě.
  3. Na stejné pánvi rozehřejte máslo, přidejte na kostičky nakrájená rajčata, najemno nakrájenou cibuli, nasekané kapary, zdrhnutou snítku tymiánu a nasekaný koriandr.
  4. Zakápněte balsamicem, přidejte cukr a poduste 5 minut.
  5. Rybu podávejte s rajčaty.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Cejn s rajčaty a tymiánem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat