Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Tuňák s pomerančovým přelivem

lentilka
11hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

453 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky7g sacharidy7g bílkoviny

Jemné rybí maso s vůní pomeranče.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce tuňáka, nebo jiné ryby
  • 3 lžíce řepkového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 130 ml pomerančového džusu
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 2 lžíce strouhané pomerančové kůry
  • 2 ks oloupaného pomeranče
  • 4 snítky čerstvého estragonu

Postup přípravy

  • V pánvi na rozehřátém oleji s máslem opečte zvolna osolené, opepřené porce ryby.
  • Opečenou rybu vyndejte na talíř.
  • Na stejnou pánev dejte cukr, pomerančový džus, pomerančovou kůru, estragon, na kousky rozdělený pomeranč a poduste 5 minut.
  • Rybu podávejte přelitou omáčkou.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

7 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Špízy z tuňáka

Špízy z tuňáka

9 hlasů
50min 797 kJ 160 Kč
Tuňák s vejci

Tuňák s vejci

11 hlasů
25min 640 kJ 80 Kč
Steaky z tuňáka s rukolou

Steaky z tuňáka s rukolou

8 hlasů
25min 819 kJ 315 Kč
Špagety s parmazánem a tuňákem

Špagety s parmazánem a tuňákem

19 hlasů
45min 867 kJ 99 Kč
Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

10 hlasů
60min 827 kJ 150 Kč
Tuňákové placičky

Tuňákové placičky

9 hlasů
60min 1026 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření