Prostreno.cz

Pikantní hrušky s nivou

Hrušky v sirupu z červeného vína.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 709 kJ / 169 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy20g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nalijte do hrnce víno, ocet, přidejte cukr, skořici, zrnka pepře a vařte, dokud se cukr nerozpustí.
  2. Přidejte hrušky oloupané a nakrájené na polovinu, vařte přibližně 15 minut.
  3. Odstraňte koření.
  4. Na talířky rozdělte rukolu, špenát, zakápněte olejem a jemně posypte solí a pepřem, přidejte hrušky.
  5. Přidejte rozdrobený sýr a přelijte vínem, ve kterém jste vařili hrušky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,59g
  • Sacharidy:

    331,24g
    • Cukry:

      124,09g
  • Tuky:

    140,56g
  • Vláknina:

    108,69g

Aktivita pro spálení: 169 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Rajčata plněná sýrovým krémem

(17 hlasů)
30min
354 kJ

Plněný fenykl

(9 hlasů)
45min
245 kJ

Cuketové carpaccio

(12 hlasů)
30min
861 kJ
Více receptů

Celkem 8 komentářů

verrca
22.05.2016
heenna
22.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pikantní hrušky s nivou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat