Prostreno.cz

Krevetová polévka

Smetana a tymián dodá polévce tu správnou chuť.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 304 kJ / 72 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle orestujte na proužky nakrájený pórek, na proužky nakrájenou mrkev, posypte moukou a promíchejte.
  2. Přidejte vodu, kostky vývaru a vařte 15 minut.
  3. Přidejte smetanu a vařte ještě 5 minut, pak rychle vmíchejte do polévky krevety a už NEVAŘTE.
  4. Podle chuti osolte, opepřete a hned podávejte hustě posypané čerstvým tymiánem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,76g
  • Sacharidy:

    199,80g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    132,45g
  • Vláknina:

    23,25g

Aktivita pro spálení: 72 kcal

9

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Krevetová omeleta

(19 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Omeleta se sýrem

(6 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Krevetová polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat