Prostreno.cz

Tresčí karbanátky

Smažené karbanátky z tresky s petrželkou.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 804 kJ / 192 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy10g
tuky12g

Ingredience na

  • 500 g tresky
  • 100 g kukuřičné mouky
  • 2 stroužky česneku
  • 3 špetky soli
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička kypřicího prášku
  • 4 lžíce nasekané petrželky
  • 2 lžíce strouhanky
  • 100 ml mléka
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  1. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva, přidejte vejce, prolisovaný česnek, sůl, strouhanku, mléko, 3 lžíce oleje, petrželku a vymíchejte do hladka.
  2. Nakonec přidejte jemně nasekanou tresku a promíchejte.
  3. Pomocí lžíce vkládejte do horkého oleje připravené rybí těstíčko a smažte ze všech stran.
  4. Podávejte s tatarskou omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    63,92g
  • Sacharidy:

    197,26g
    • Cukry:

      1,30g
  • Tuky:

    118,44g
  • Vláknina:

    2,70g

Aktivita pro spálení: 192 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(6 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(21 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Tresčí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat