Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Tresčí karbanátky

lanvin
16hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

801 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky9g sacharidy10g bílkoviny

Smažené karbanátky z tresky s petrželkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g tresky
  • 100 g kukuřičné mouky
  • 2 stroužky česneku
  • 3 špetky soli
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička kypřicího prášku
  • 4 lžíce nasekané petrželky
  • 2 lžíce strouhanky
  • 100 ml mléka
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  • V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva, přidejte vejce, prolisovaný česnek, sůl, strouhanku, mléko, 3 lžíce oleje, petrželku a vymíchejte do hladka.
  • Nakonec přidejte jemně nasekanou tresku a promíchejte.
  • Pomocí lžíce vkládejte do horkého oleje připravené rybí těstíčko a smažte ze všech stran.
  • Podávejte s tatarskou omáčkou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

12 hlasů
40min 910 kJ 180 Kč
Karbanátky z rybího filé

Karbanátky z rybího filé

13 hlasů
60min 268 kJ 150 Kč
Karbanátky z lososa

Karbanátky z lososa

9 hlasů
50min 755 kJ 145 Kč
Karbanátky z mraženého lososa

Karbanátky z mraženého lososa

11 hlasů
45min 625 kJ 95 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

10 hlasů
50min 588 kJ 150 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

9 hlasů
1h a 25min 576 kJ 145 Kč

Články nejen o vaření