Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Tresčí karbanátky

lanvin
16hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

805 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky10g sacharidy10g bílkoviny

Smažené karbanátky z tresky s petrželkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g tresky
  • 100 g kukuřičné mouky
  • 2 stroužky česneku
  • 3 špetky soli
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička kypřicího prášku
  • 4 lžíce nasekané petrželky
  • 2 lžíce strouhanky
  • 100 ml mléka
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  • V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva, přidejte vejce, prolisovaný česnek, sůl, strouhanku, mléko, 3 lžíce oleje, petrželku a vymíchejte do hladka.
  • Nakonec přidejte jemně nasekanou tresku a promíchejte.
  • Pomocí lžíce vkládejte do horkého oleje připravené rybí těstíčko a smažte ze všech stran.
  • Podávejte s tatarskou omáčkou.
Květákový salát s jablky

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč

Podobné recepty

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

12 hlasů
40min 917 kJ 180 Kč
Karbanátky z rybího filé

Karbanátky z rybího filé

13 hlasů
60min 286 kJ 150 Kč
Karbanátky z lososa

Karbanátky z lososa

9 hlasů
50min 762 kJ 145 Kč
Karbanátky z mraženého lososa

Karbanátky z mraženého lososa

11 hlasů
45min 635 kJ 95 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

10 hlasů
50min 598 kJ 150 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

9 hlasů
1h a 25min 844 kJ 145 Kč

Články nejen o vaření