25min
25min příprava
0min vaření
836 kJ
energetická hodnota na 100g
135 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky22g sacharidy4g bílkoviny
Dezert z vanilkovým pudinkem, šlehačkou a ovocem.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
200 g
vanilkového pudinku
200 ml
šlehačky
200 g
jahod
80 g
moučkového cukru
100 g
malin
100 g
borůvek
100 g
ostružin
200 g
piškotového korpusu
- nakrájený na 2 cm kostky
100 ml
sladkého sherry
100 g
plátků mandlí
Postup přípravy
V míse promíchejte polovinu jahod s moučkovým cukrem a nechte stát 10 minut. Pak jahody rozmačkejte vidličkou.
Nakrájený piškotový korpus pokapejte sladkým sherry.
Šlehačku vyšlehejte dotuha.
Mandlové lupínky nasucho opražte.
Do 4 pohárů rozdělte pudink. Přidejte piškotový korpus, šlehačku, ovoce, rozmačkané jahody a posypte mandlemi.