Prostreno.cz

Koláč s konzervovaným tuňákem

Koláč plněný tuňákem a krevetami.

16.04.2014 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

744 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Listové těsto vyválejte do kruhu, listovým těstem vyložte formu na koláč, těsto několikrát propíchněte vidličkou.
  2. Rozložte na dno scezeného tuňáka, očištěné krevety a sýr nakrájený na kostičky.
  3. Smíchejte vejce se smetanou, nasekaným koprem, jemně nasekaným česnekem, citrónovou šťávou a kořením.
  4. Vejci přelijte krevety s tuňákem.
  5. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C přibližně 35 minut.
  6. Podávejte teplé.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    224,06 g
  • Sacharidy:

    90,39 g
    • Cukry:

      17,71 g
  • Tuky:

    205,03 g
  • Vláknina:

    4,52 g

Aktivita pro spálení:

395 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

117

minut uklízení





Podobné recepty

Koláč s červenou řepou

(11 hlasů)
50min
1425 kJ

Florentský koláč

(11 hlasů)
55min
829 kJ

Špenátový koláč

(7 hlasů)
1h a 45min
848 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

zakysaná smetana

193 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T20 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

krevety

99 kcal / 100g
B20 g
S1 g
T0,8 g

květy kopru

43 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Koláč s konzervovaným tuňákem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba