Prostreno.cz

Koláč s konzervovaným tuňákem

Koláč plněný tuňákem a krevetami.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 777 kJ / 185 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy5g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Listové těsto vyválejte do kruhu, listovým těstem vyložte formu na koláč, těsto několikrát propíchněte vidličkou.
  2. Rozložte na dno scezeného tuňáka, očištěné krevety a sýr nakrájený na kostičky.
  3. Smíchejte vejce se smetanou, nasekaným koprem, jemně nasekaným česnekem, citrónovou šťávou a kořením.
  4. Vejci přelijte krevety s tuňákem.
  5. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C přibližně 35 minut.
  6. Podávejte teplé.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    107,20g
  • Sacharidy:

    155,34g
    • Cukry:

      12,40g
  • Tuky:

    101,32g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 185 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení



Podobné recepty

Koláč s červenou řepou

(11 hlasů)
50min
1434 kJ

Florentský koláč

(11 hlasů)
55min
904 kJ

Špenátový koláč

(7 hlasů)
1h a 45min
854 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Koláč s konzervovaným tuňákem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat