Prostreno.cz

Jehněčí s koriandrem

pikantní minutka z jehněčího masa
Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 60min

    45min příprava

    15min vaření

  • 1312 kJ / 313 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy13g
tuky35g

Ingredience na

  • 1 kg jehněčí kotlety nebo hřbetu
  • 4 stroužky česneku
  • 4 snítky čerstvého koriandru
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžíce semen koriandru - hrubě nadrcené
  • 4-5 ks sušených chilli papriček
  • sůl

Postup přípravy

  1. Nakrájené maso propíchejte na několika místech vidličkou,dejte do mísy .
  2. Přidejte prolisovaný česnek , nasekaný koriandr, rybí omáčku , cukr a dobře promíchejte . Nechte jehněčí marinovat v lednici po dobu nejméně 30 minut ,nebo přes noc .
  3. V pánvi rozehřejte olej,přidejte drcená semena koriandru ,chilli papričky a na oleji orestujte maso.
  4. Maso osolte až před podáváním



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,00g
  • Sacharidy:

    139,00g
    • Cukry:

      100,00g
  • Tuky:

    135,38g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 313 kcal

39

minut jízdy na kole

29

minut běhu

93

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jehněčí s koriandrem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat