Prostreno.cz

Sendvič s vepřovým masem a hořčicí

K svačině si připravte sendviče vepřovými plátky.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 953 kJ / 227 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy26g
tuky10g

Ingredience na

  • 1 lžička olivového oleje - + na potření
  • 1 ks cibule AQ - na plátky
  • 1 lžíce tymiánových lístků
  • 2 ks vepřových plátků - po 80–100 g
  • 4 plátky chleba
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 50 g majonézy
  • 60 g čedaru - na plátky
  • 2-4 ks okurek nakládaček - na plátky

Postup přípravy

  1. Olej rozpalte ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem (na mírném ohni), přidejte cibuli a tymián a opékejte deset minut.
  2. Přiklopte a duste dalších deset minut dozlatova. Dejte stranou.
  3. Zvyšte plamen, vepřové plátky z obou stran potřete olivovým olejem a pak je 1 – 2 minuty z každé strany opečte dozlatova a dokud není maso udělané.
  4. Dva chleby potřete hořčici i majonézou, navrch dejte plátek sýru a dejte pod gril, aby se sýr začal roztékat.
  5. Poté na chleby rozdělte plátky okurek, cibuli, na každý dejte plátek vepřového masa a přiklopte zbylými chleby.
  6. Podávejte spolu s rajčatovým salátem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sendvič s vepřovým masem a hořčicí

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat