Prostreno.cz

Kapr v jablečném moštu

Kapr s houbami v jablečném moštu se šafránem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 335 kJ / 80 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy5g
tuky4g

Ingredience na

  • 4 porce kapra - nebo jiná ryba
  • 400 ml jablečného moštu
  • 250 g čerstvých hub
  • 1 ks velké cibule
  • 1 špetka šafránu
  • 2 lžíce jemně nasekané petrželky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Omyté porce ryby uložte do pekáčku vymazaného olejem.
  2. Kolem ryby rozprostřete očištěné, nakrájené houby a nakrájenou cibuli.
  3. Vše osolte, podlijte jablečným moštem, „poprašte„ šafránem a posypte petrželkou.
  4. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 20 - 30 minut (podle velikosti porcí).




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kapr v jablečném moštu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat