Prostreno.cz

Okurkový předkrm s ředkvičkou

Jednoduchý předkrm s koprovým dresingem.

28.07.2014 sun
25min

25min příprava

0min vaření

361 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na talíře rozdělte nakrájené okurky a ředkvičky.
  2. Posypte okolo rozdrobeným smetanovým sýrem a malinami.
  3. V mixéru rozmixujte ocet, kopr ,cukr a pomalu přidávejte olej, vypněte mixér a osolte podle chuti.
  4. Salát přelijte dresingem a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,30 g
  • Sacharidy:

    93,95 g
    • Cukry:

      48,00 g
  • Tuky:

    153,28 g
  • Vláknina:

    24,20 g

Aktivita pro spálení:

462 kcal
57

minut jízdy na kole

44

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z fazolek

(12 hlasů)
30min
645 kJ

Špenátový salát s nivou

(12 hlasů)
40min
873 kJ

Špenátový salát s avokádem

(12 hlasů)
20min
420 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

ředkvičky

16 kcal / 100g
B1,1 g
S3 g
T0,1 g

sýr smetanový

350 kcal / 100g
B6 g
S2 g
T34 g

bílý jogurt

61 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Okurkový předkrm s ředkvičkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba