Prostreno.cz

Okurkový předkrm s ředkvičkou

Jednoduchý předkrm s koprovým dresingem.

Ohodnotit
(17 hlasů)
sun
  • 25min

    25min příprava

    0min vaření

  • 361 kJ / 86 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na

  • 1/2 ks okurky - nakrájené na kostičky
  • 1/2 ks okurky - nakrájené na tenké plátky
  • 10 ks ředkviček - nakrájené na tenké plátky
  • 150 g čerstvých malin
  • 150 g smetanového tvarohového sýra
  • 3 špetky soli
  • Na přeliv
  • 1 svazek čerstvého kopru
  • 1-2 lžíce pískového cukru
  • 50 ml bílého octa
  • 100 ml kvalitního rostlinného oleje
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Na talíře rozdělte nakrájené okurky a ředkvičky.
  2. Posypte okolo rozdrobeným smetanovým sýrem a malinami.
  3. V mixéru rozmixujte ocet, kopr ,cukr a pomalu přidávejte olej, vypněte mixér a osolte podle chuti.
  4. Salát přelijte dresingem a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,26g
  • Sacharidy:

    132,46g
    • Cukry:

      108,48g
  • Tuky:

    133,87g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 86 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Salát z fazolek

(12 hlasů)
30min
638 kJ

Špenátový salát s nivou

(12 hlasů)
40min
859 kJ

Špenátový salát s avokádem

(12 hlasů)
20min
421 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Okurkový předkrm s ředkvičkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat