Prostreno.cz

Filety z kapra na grilu

Kapr s tymiánem a petrželkou.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 630 kJ / 150 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy3g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Sůl, pepř, nasekaný tymián, olej a nasekanou petrželku prošlehejte.
  2. Směs důkladně vetřete do rybího filé.
  3. Na rozpáleném grilu grilujte 7 - 10 minut z každé strany.
  4. Při grilování potírejte zbylou směsí oleje.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filety z kapra na grilu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat