Prostreno.cz

Vepřová svíčková na francouzském chlebu

Grilovaná vepřová svíčková s chuti hořčice a pomerančové marmelády.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 1018 kJ / 243 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy36g
tuky6g

Ingredience na

  • 80 ml pomerančové marmelády
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 350 g vepřové panenky
  • 4 ks francouzského chleba
  • 3 špetky soli
  • 3 ks salátových listů

Postup přípravy

  1. V malé misce smíchejte marmeládu a 1 vrchovatou polévkovou lžíci hořčice.
  2. Vepřové maso potřete olejem, jemně osolte a přikryté grilujte na středně předehřátém grilu přibližně 15 až 20 minut.
  3. V polovině grilování potřete maso připravenou marmeládou.
  4. Zbývající hořčicí potřete plátky chleba.
  5. Grilované vepřové maso nakrájejte na plátky.
  6. Na plátky chleba položte listy salátu, plátky masa a pokapejte zbývající marmeládou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová svíčková na francouzském chlebu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat