Prostreno.cz

Kapr s kaparovou omáčkou

Opečené porce ryby se smetanovou omáčkou s kapary.

03.10.2014 Mikeš
55min

15min příprava

40min vaření

881 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do rendlíku nalijte citrónovou šťávu, přidejte citrónovou kůru a kapary. Přiveďte k varu a vařte 2 minuty.
  2. Pak pomalu vmíchejte za stálého míchání metličkou smetanu. Nakonec vmíchejte 2 lžíce másla a podle chuti osolte.
  3. Na zbývajícím másle s olejem opečte porce kapra. Opečeného kapra osolte (opepřete ) a podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    86,80 g
  • Sacharidy:

    25,52 g
    • Cukry:

      8,10 g
  • Tuky:

    153,96 g
  • Vláknina:

    6,35 g

Aktivita pro spálení:

451 kcal
56

minut jízdy na kole

42

minut běhu

134

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
636 kJ

Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

(15 hlasů)
60min
616 kJ

Tresčí karbanátky

(16 hlasů)
50min
821 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

sůl a pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr s kaparovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba