Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kapr s kaparovou omáčkou

Mikeš
11hlasů
Hodnotit

55min

15min příprava

40min vaření

955 kJ

energetická hodnota na 100g

110 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:19g tuky2g sacharidy8g bílkoviny

Opečené porce ryby se smetanovou omáčkou s kapary.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce kapra
  • 4 špetky soli a pepře
  • 1 ks citrónu - šťáva a kůra
  • 3 lžíce kaparů
  • 2 lžíce oleje
  • 5 lžic másla
  • 150 ml 33% smetany

Postup přípravy

  • Do rendlíku nalijte citrónovou šťávu, přidejte citrónovou kůru a kapary. Přiveďte k varu a vařte 2 minuty.
  • Pak pomalu vmíchejte za stálého míchání metličkou smetanu. Nakonec vmíchejte 2 lžíce másla a podle chuti osolte.
  • Na zbývajícím másle s olejem opečte porce kapra. Opečeného kapra osolte (opepřete ) a podávejte s omáčkou.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Treska s čekankou

Treska s čekankou

13 hlasů
45min 456 kJ 160 Kč
Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

14 hlasů
60min 695 kJ 280 Kč
Tresčí karbanátky

Tresčí karbanátky

16 hlasů
50min 806 kJ 80 Kč
Pečený halibut

Pečený halibut

14 hlasů
25min 563 kJ 520 Kč
Ryba s harissou

Ryba s harissou

14 hlasů
40min 320 kJ 200 Kč
Filé v žampionové omáčce

Filé v žampionové omáčce

14 hlasů
2h a 45min 438 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření