Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Plněný kapr

lentilka
10hlasů
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

676 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:13g tuky4g sacharidy6g bílkoviny

Pečený kapr plněný tymiánem a plátky citrónu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks očištěného kapra
  • 1 ks citrónu - nakrájený na plátky
  • 5 snítek čerstvého tymiánu
  • 3 snítky petrželky
  • 3 špetky soli a pepře
  • 4 lžíce rozpuštěného másla

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 190 °C.
  • Kapra důkladně osolte, opepřete a naplňte plátky citrónu, petrželkou a tymiánem.
  • Kapra pokapejte máslem a v předehřáté troubě pečte 30 - 45 minut, podle velikosti ryby.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska s čekankou

Treska s čekankou

13 hlasů
45min 456 kJ 160 Kč
Platýzové rolky s brusinkami a šafránovou omáčkou

Platýzové rolky s brusinkami a šafránovou omáčkou

14 hlasů
40min 316 kJ 340 Kč
Krevety s hráškem

Krevety s hráškem

13 hlasů
45min 604 kJ 190 Kč
Tresčí karbanátky

Tresčí karbanátky

16 hlasů
50min 801 kJ 80 Kč
Pečený halibut

Pečený halibut

14 hlasů
25min 548 kJ 520 Kč
Ryba s harissou

Ryba s harissou

14 hlasů
40min 320 kJ 200 Kč

Články nejen o vaření