Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Cejn s restovaným česnekem

Mikeš
10hlasů
Hodnotit

60min

20min příprava

40min vaření

923 kJ

energetická hodnota na 100g

115 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:19g tuky0g sacharidy11g bílkoviny

Rybě nejvíc sluší klasické a jednoduché recepty.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce cejna á 180-200 g
  • 10 stroužků česneku
  • 120 g anglické slaniny
  • 3 špetky soli a pepře
  • 60 ml jablečného octa
  • 1 lžíce řepkového oleje
  • 3 lžíce másla

Postup přípravy

  • Oloupaný česnek nakrájejte na tenké plátky.
  • Plátky slaniny nakrájejte na menší kousky.
  • Na lžíci oleje orestujte lehce slaninu, přidejte plátky česneku a orestujte dozlatova, nakonec vmíchejte jablečný ocet a nechte projít varem.
  • Na jiné pánvi, vhodné do trouby, rozehřejte máslo a na másle opečte osolené, opepřené kousky ryby.
  • Pak dejte ryby péct na 15 - 20 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  • Rybu podávejte posypanou slaninou s česnekem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Makrelové karbanátky

Makrelové karbanátky

12 hlasů
40min 531 kJ 95 Kč
Pečený pstruh s citronem

Pečený pstruh s citronem

9 hlasů
1h a 10min 355 kJ 140 Kč
Sardinky pečené s rajčaty

Sardinky pečené s rajčaty

10 hlasů
50min 656 kJ 145 Kč
Salát s tuňákem

Salát s tuňákem

9 hlasů
30min 550 kJ 125 Kč
Grilovaný steak z lososa

Grilovaný steak z lososa

13 hlasů
30min 847 kJ 160 Kč
Kapr s kaparovou omáčkou

Kapr s kaparovou omáčkou

11 hlasů
55min 955 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření