Prostreno.cz

Ovoce v čokoládě

Snadné, a přitom efektní! Děti čokoládu milují a tenhle dezert s vámi klidně můžou připravovat.

Ohodnotit
(30 hlasů)
  • 25min

    20min příprava

    5min vaření

  • 285 kJ / 68 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy13g
tuky1g

Ingredience na

  • 12 ks velkých jahod
  • 1 ks zeleného jablka
  • 1 ks banánu
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 150 g hořké čokolády

Postup přípravy

  1. Jahody a jablka omyjte a nechte oschnout.
  2. Z jablka vykrojte jádřinec a jablko nakrájejte na 8 klínků.
  3. Oloupaný banán nakrájejte šikmo na silnější plátky.
  4. Jablka a banán pokapejte citronovou šťávou
  5. Nakrájenou čokoládu rozehřejte ve vodní lázni.
  6. Kousek ovoce vždy jednou stranou ponořte do čokolády, vyndejte a nechte ztuhnout.
  7. Hned podávejte.

TIP:

Uplatníte jakékoli drobné či nakrájené ovoce i různé druhy čokolády.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ovoce v čokoládě

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat