Prostreno.cz

Vaječná pomazánka

Recept na vaječnou pomazánku, která se výborně hodí k čerstvému pečivu. Recept je dobré mít po ruce po Velikonocích, kdy nevíte, co s vykoledovanými vajíčky.

20.03.2011 lanvin
25min

15min příprava

10min vaření

388 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte, dejte do mísy a rozmačkejte vidličkou. Přidejte změklé máslo, sůl podle chuti a nasekaný kopr. Promíchejte. Na talířku ozdobte nakrájeným rajčetem a snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,63 g
  • Sacharidy:

    11,76 g
    • Cukry:

      3,00 g
  • Tuky:

    91,63 g
  • Vláknina:

    3,00 g

Aktivita pro spálení:

92 kcal
11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení





Podobné recepty

Vaječná pomazánka

(27 hlasů)
10min
504 kJ

Vaječná pomazánka se šunkou

(19 hlasů)
30min
646 kJ

Vajíčková pomazánka

(25 hlasů)
20min
846 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Francouzská cibulová polévka

1h a 30min
(2 hlasů)

Krémové dýňové rizoto s šalvějí

40min
(1 hlasů)

Corn Dog

14min
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vaječná pomazánka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba